Post Description
Andrew Graham-Dixon and chef Giorgio Locatelli travel through Italy exploring the country's history, culture, food, art and landscape. Their journey begins in Bologna, the capital of Emilia-Romagna, one of the richest regions in Italy. They find out why the city is know as la Dotta (the Learned), la Grassa (the Fat) and la Rossa (the Red), while visiting its shops, art institutions and the oldest university in the world.
Andrew and Giorgio experience the social and friendly atmosphere of the region and meet fishermen casting huge nets at the mouth of the river Po. From there, it is a short journey to Ferrara where they discover the legacy left by the famous dynasty d'Este, and to Modena, home of balsamic vinegar and Ferrari.
Finally, Giorgio reveals the source of modern Italian cuisine - at the Palatina Library in Parma he views an original copy of the first cook book of the newly united Italy - while Andrew admires Correggio's magnificent fresco in the dome of Parma Cathedral.
Dit is een SPOT en geen post.
Voor alle duidelijkheid: ik zet de bestanden niet zelf op internet.
Als ik een post vind, dan meld ik dat.
Veelal is de post een of twee dagen geleden uitgezonden en heeft deze geen ondertiteling.
Ik maak geen ondertitels en ik weet ook niet of deze aflevering ooit met ondertitels gepost wordt.
Verzoekjes kunnen geplaatst worden op http://spotnet.actieforum.com/
Bij belangstelling zal ik deze serie verder spotten.
Comments # 0